Ne pamti se kada je Vojvodina poslednji put pobedila Partizan dva puta u jednoj sezoni. Medjutim, isto tako se ne pamti kada su crno-beli imali ovako slab tim. Posle 1:0 u Novom Sadu, krajem avgusta, "lale" su istim rezultatom u nedelju slavile i u Humskoj 1.

Trener Partizana Miodrag Ješić, koji je napustio teren uz salve zvižduka i uzvike "Ješiću odlazi", rekao je da se "ponovilo, već ko zna koji put, da Partizan posle nastupa u Evropi igra slabo u domaćem prvenstvu".

"Pravili smo mnogo grešaka, igrali bez dovoljno koncentracije i želje da pobedimo protivnika", zaključio je trener, pod čijim vodjstvom je Partizan u mečevima nejake Meridian Superlige već doživeo tri poraza pred svojim navijačima.

Na pitanje da li će posle ovog poraza i neuspeha u Kupu UEFA podneti ostavku, Ješić je kratko odgovorio:

"Neću vama podnositi ostavku".

Novosadjani su u Beograd došli sa očitom namerom da odbrane svoju mrežu, a iz glavnog grada su odneli sva tri boda.

"Partizan je očigledno bio umoran posle nastupa u Ligi UEFA protiv Makabija. Mi smo išli na tu kartu, potajno se nadajući da će njegovi fudbaleri biti bez velikog motiva, što se na kraju obistinilo. Osvojili smo tri velika boda u borbi za opstanak", rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Milovan Rajevac.

(MONDO/Tanjug)