Fudbal

Vladan Milojević ne brine za desnog beka, Gobeljić spreman za Minhen!

Autor Jovan Terzić

"Igrači su se odmorili i psihički i fizicki, spremni smo sad do sledeće pauze", poručio je trener Zvezde pred meč sa Inđijom.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

U mislima navijača su Bajern i Partizan, ali na redu je Inđija.

Fudbaleri Crvene zvezde prebrodili su najteži period sezone, kvalifikacije za Ligu šampiona u kombinaciji sa domaćim prvenstvom, pa posle reprezentativne pauze, tokom koje su mogli bar malo da predahnu, u 8. kolu Linglong Superlige dočekuju Inđiju.

Povratnik u domaći šampionat dolazi na "Marakanu" u subotu od 18 časova, a Vladan Milojević je kazao da je pauza pozitivno uticala na njegov tim.

"Vraćamo se obavezama. Iskoristili smo pauzu na najbolji način. Juče sam imao skoro sve igrače na treningu i to mi je veoma bitno", kazao je Vladan Milojević na početku konferencije za medije, da bi potom izneo situaciju oko Marka Gobeljića.

"Jedini mali problem koji imamo je sa Gobeljićem, ali ništa veliko i mislim da će naš medicinski tim vrlo brzo da sanira njegovu povredu".

Pretpostavka je da se Gobeljić neće naći u sastavu za vikend, ali bi mogao da bude spreman za meč u Minhenu. Videćemo da li će ga protiv Inđije menjati Milan Gajić, ili će to učiniti Miloš Degenek, kao preventiva pred gostovanje na "Alijanc areni", sve u sklopu uigravanja.

Izvor: MONDO/Jovan Terzić


"Igrači su se odmorili i psihički i fizicki, spremni smo sad do sledeće pauze. Biće naporno i zato mi je drago da imam sve igrače na raspolaganju", kazao je Milojević i prokomentarisao Sremce.

"Inđija je zasluženo ušla u Superligu. Pohvalio bih kolegu Srđana Blagojevića, njegova ekipa voli da igra fudbal tako da nas očekuje dobra i zanimljiva utakmica. Inđija se bazira na kolektivu i taktičkoj igri. Jedna jako interesantna ekipa".

Vladan Milojević je iskoristio priliku i pozvao publiku da podrži igrače na "Rajku Mitiću".

"Pozvao bih i navijače da dođu i da se zagrevamo za ono što nam sledi". 

Podsetimo, meč 8. kola Superlige između Zvezde i Inđije igra se u subotu od 18 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport.