Fudbal

Zvezdi i Bajernu sudi arbitar koji je morao da PRODA KUĆU zbog dugova

Izvor mondo.rs

Dobro je poznat i Milanu Pavkovu, koga je isključio na meču protiv Nemačke, doduše potpuno zasluženo.

Sudijska komisija UEFA odredila je da škotski arbitar Bobi Meden (40) "deli pravdu" na utakmici između Bajerna i Crvene zvezde, zakazane za sredu (21.00).

U pitanju je arbitar koji je pod FIFA značkom od 2010. godine, a koji je u Ligi šampiona (grupna faza) debitovao prošle sezone, i ukupno vodio dva meča (Lokomotiva - Porto i Benfika - AEK), na kojima je pokazao dva crvena kartona i dva jedanaesterca.

/PARTIZANU I AZ ALKMARU SUDI ARBITAR KOJI JE "LAK" NA PENALIMA/

Medenu će na meču na "Alijanc areni" pomagati zemljaci Dejvid Rum i Daglas Ros, odnosno Kevin Slejsi, dok su VAR arbitri Pol van Bokel i Denis Hilger iz Holandije.

/LIGA ŠAMPIONA 2019/20: "GORI" MESIJU I PEPU, TU SU CR7, REAL I KLOP/

Ovaj arbitar je nedavno vodio i "Old Firm" derbi u Škotskoj, a za njega se vežu brojne kontroverze, poput one da je ima sezonsku kartu Rendžersa. Nije samo to u pitanju, pošto je britanska štampa prošle godine pisala o njegovim problemima sa novcem.

Naime, Bobi Meden je bio primoran da proda kuću kako bi se spasao bankrota, a sve zbog neplaćenih dugova za porez.

Zanimljivo, škotski arbitar je nedavno bio delegiran i za prijateljsku utakmicu Nemačke i Srbije u Volfsburgu (1:1), kada je Milanu Pavkovu, napadaču Crvene zvezde, pokazao direktan crveni karton zbog oštrog starta na polovini terena.

Podsetimo, meč između Bajerna i Zvezde igra se u sredu od 21 čas na "Alijanc areni", dok vas direktan prenos čeka na TV Arena Sport.