Fudbal

20.000 dece na utakmici Partizana! Holanđani NE ZNAJU za tu frekvenciju!

Izvor mondo.rs

Crno-beli očekuju da ih protiv Alkmara u četvrtak bodri četiri puta više klinaca nego što ih je bilo na prethodnoj evropskoj utakmici.

Izvor: MN Press

Disciplinska komisija UEFA možda je nanela Partizanu finansijsku štetu, jer ga je uskratila za prihod od ulaznica sa dve evropske utakmice, ali mu je na drugoj strani možda i pomogla, jer kada u četvrtak protiv AZ Alkmara bude odrađena kompletna kazna, publika će u trećem kolu moći da napuni stadion i vidi na delu svoje ljubimce protiv slavnog Mančester junajteda.

Uz to su izbegnute novčane kazne za sitnije incidente, kojih bi verovatno bilo.

Ono što je potpuno sigurno, jeste da je UEFA suspenzijom, pa njenim ublažavanjem - tako što je dozvolila da mečevima protiv Moldea i Alkmara prisustvuju deca iz škola fudbala širom Srbije - uradila mnogo za popravljanje imidža FK Partizan i srpskog fudbala.

Snimci i fotografije sa utakmice protiv Norvežana obišle su Evropu i svet, a crno-beli su u specifičnoj atmosferi uspeli da zabeleže pobedu (2:1), koja im je uz 1:1 u revanšu omogućila da sada igraju grupnu fazu Lige Evrope.

Trener Savo Milošević uveren je da će u četvrtak biti još mnogo, mnogo bolje u Humskoj 1!

"Naša ekipa već zna šta nas očekuje, ali će to biti veliko iznenađenje za igrače Alkmara. Sa te strane ova utakmica može da bude veliki plus za nas, jer sve što znamo ukazuje da će na stadionu biti dvadesetak hiljada klinaca. Ako je onih 5.000 (protiv Moldea) napravilo onakvu buku, mogu da zamislim šta će biti sutra. E, sad, mi smo se već navikli na te frekvencije, videćemo kako će biti njima", nasmejao se Milošević.

PROČITAJTE I OVO: