Fudbal

Serhio Ramos ravnodušan: Da sam hteo individualne trofeje, igrao bih TENIS!

Izvor mondo.rs

Kapiten Real Madrida po deseti put u karijeri izabran u najbolji tim godine, ali se ne opterećuje takvim priznanjima.

Serhio Ramos je već godinama među najboljim fudbalerima planete, a u ponedeljak je po 10. put u karijeri izabran u idealan tim godine.

Takva priznanja ga, međutim, ne dotiču previše.

"Više bih voleo da me nema ovde, a da Real Madrid osvaja titule", izjavio je iskusni defanzivac posle ceremonije u Milanu.

"Da sam želeo da osvajam individualne trofeje, bavio bih se tenisom. Kada tim pobeđuje, svi mi pobeđujemo. Za Real Madrid prošla sezona nije bila dobra, ali hrabri činjenica da u najboljih 11 ima nekoliko igrača iz Reala", zaključio je Ramos.

Pored njega, u idealnom timu godine iz madridskog kluba našli su se još Marselo, Luka Modrić i Eden Azar, koji im se letos priključio iz Čelsija.

Evo i najboljeg sastava godine: Alison Beker (Liverpul) - Serhio Ramos (Real Madrid), Matijs de Liht (Ajaks/Juventus), Virdžil van Dajk (Liverpul), Marselo (Real Madrid) - Luka Modrić (Real Madrid), Frenki de Jong (Ajaks/Barselona), Eden Azar (Čelsi/Real Madrid) - Kilijan Mbape (PSŽ), Kristijano Ronaldo (Juventus), Lionel Mesi (Barselona).

Za najboljeg igrača proglašen je Lionel Mesi, za najboljeg golmana Alison Beker, a za najboljeg trenera Jirgen Klop (Liverpul).