Fudbal

Jović postigao gol, ali VAR "kaže" da još čeka (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Real Madrid pobedio Osasunu i osamostalio se na prvom mestu Primere. Luki Joviću VAR poništio gol zbog ofsajda.

Luka Jović ponovo je bio u startnih 11 Real Madrida u Primeri...

U sredu je na "Santjago Bernabeu" gostovala Osasuna u 6. kolu španskog prvenstva. Madriđani su pobedili 2:0 (1:0) i osamostalili se na prvom mestu tabele sa bodom više od gradskog rivala Atletika.

Srpski napadač odigrao je svih 90 minuta, bio je čak i strelac, ali su njegova i radost navijača trajali vrlo kratko. Jović je malo požurio, a iz VAR sobe je stigla potvrda da je pogodak postignut iz nedozvoljene pozicije.

Luka Jović poništen gol za Real
Izvor: YouTube


Moraće još da čeka na "prvenac"…

Bilo je to veče brazilskih tinejdžera iz Reala.

Gol za samopouzdanje nije postigao Srbin, ali jeste Žunior Vinisijus. Brazilac je sa ivice šesnaesterca poslao milimetarski preciznu "kiflu" u dalji ugao. Real je poveo, a Vinisijus nije mogao da obuzda emocije već je briznuo u plač. Teško se nosio sa pritiskom i zvižducima navijača Reala, koje su ga u poslednje vreme sve češće "čašćavali".

Od 36. minuta utakmice protiv Osasune, ipak, je sve mnogo lakše za 19-godišnjeg momka.


Sve dileme oko pobednika rešio je njegov godinu dana mlađi zemljak Rodrigo i to samo minut pošto je zamenio upravo Vinisijusa. Dobio je loptu na levoj strani, varkom tela "izlomio je kičmu" čuvaru i preciznim udarcem stavio tačku na pobedu Reala.

Madriđani imaju četiri pobede i dva remija, dok je Osasuna u sredini tabele sa sedam bodova. Poraz od Reala bio joj je prvi ove sezone, međutim na svom kontu ima samo jednu pobedu i čak četiri remija.