Fudbal

Igrače Zvezde čeka NOVČANA kazna zbog lošeg izdanja u "večitom derbiju"

Izvor mondo.rs Izvor Kurir

Uprava Crvene zvezde u ponedeljak će razmotriti visinu novčanih kazni za prvotimce zbog loše partije i poraza u 161. "večitom derbiju", piše "Kurir". Pročitajte kako su se nekada određivale premije u Zvezdi i Partizanu.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

"Kad se premije dele za svaku sitnicu, udarite ih sad po džepu za ovu sramnu utakmicu!". Ovo je bio grafit navijača Crvene zvezde na zidu kod stadiona "Rajko Mitić", ispisan dan posle poraza od Partizana (0:2), ali je taj grafit brzo prekrečen.

Nesumnjivo je da je većina navijača Zvezde razočarana igrom protiv Partizana, mada su utisak popravili u sredu uveče na "Krovu", odnosno stadiona Voždovca, gde su lagano, na krilima Bena, savladali "zmajeve" u odloženoj utakmici 3. kola Superlige.

Ovaj grafit navijača i nezadovoljstvo defanzivnom igrom protiv Partizana, bez udarca na gol večitog rivala, ipak, neće ostati samo na papiru (čitaj: na zidu ili na društvenim mrežama). Prema saznanjima "Kurira", uprava Zvezde bi u ponedeljak, na posebnoj sednici, trebalo da donese odluku o novčanim kaznama za igrače, ali i za stručni štab.

"Biće kazni sigurno! Uprava će udariti po džepu fudbalere i trenere. Rukovodstvo će se sastati u ponedeljak i doneti odluku o tome. Pojedinci očigledno nisu svesni veličine dresa i grba koji nose. Plate, premije i bonusi su redovni, a mišljenje čelnika je da treba primeniti i kaznene novčane mere, s obzirom na očajnu predstavu u derbiju. Svako snosi odgovornost u okviru onoga čime se bavi i šta radi", rekao je neimenovani izvor "Kurira" iz vrha kluba.

Trener Vladan Milojević se odmah posle derbija "posuo pepelom", rekavši da je jedini krivac i da ako ne valja, treba ga menjati. Isto tako, naglasio je da su igrači svesni loše igre, kao i da znaju šta piše u Pravilniku kluba, čime je nagovestio moguće novčane kazne.

PROČITAJTE I OVO: