Fudbal

Partizanovi golgeteri iz Lige Evrope: Ne smemo da promašujemo!

Izvor mondo.rs

Umar Sadik i Bibras Natho bili su vrlo raspoloženi posle osvojena tri boda na gostovanju u Astani, ali su istakli da prilike moraju da se koriste.

Izvor: MONDO/Goran Sivački

Umar Sadik junak je pobede Partizana u 2. kolu Lige Evrope. "Parni valjak" je zahvaljujući golovima mladog Nigerijca posle dve odigrane utakmice na deobi prvog mesta Grupe L sa Mančester junajtedom. Tačnije, crno-beli su ispred Engleza zbog više postignutih golova.

"Srećni smo zbog pobede i tri boda, ja sam posebno radostan zbog postignutih golova", počeo je napadač Rome na pozajmici u Partizanu.

"Pogodio sam četri puta, ali dva su bila iz ofsajda. Ne želim da se raspravljam sa sudijama, bitno je da smo pobedili. Nema veze, biće bolje, osećam se dobro i blagosloveno", nastavio je sve bolji Sadik.


Na pitanje da li bi 24. oktobra mogao da ponovi učinak i da njegovim golovima Partizan pobedi slavni Mančester junajted, odgovorio je: "Nadam se, bilo bi sjajno".

Bibras Natho, iako nije dugo u Humskoj, nametnuo se kao lider ekipe. U Astani je imao još jednu sjajnu rolu.

"Imali smo puno prilika da završimo utakmicu ranije ali najbitnije da smo pobedili. Ovako je to u fudbalu, stiže kazna za propuštene prilike. Mi smo ih propustili puno kod 2:0 i kažnjeni smo, ali srećom osvojili smo tri boda", dodao je Izraelac.