Fudbal

Milojević smrknutog lica uprkos pobedi, ali kaže: Znam uzroke problema...

Izvor mondo.rs

Zvezdin trener nije bio baš raspoložen iako je njegova ekipa savladala Rad.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je pobedila Rad 3:1 u 12. kolu Superlige i zadržala vodeću poziciju u Superligi Srbije, a uz to i napravila lepu uvertiru za put u London na megdan Totenhemu idućeg utorka u Ligi šampiona.

Bez obzira na sve to, Vladan Milojević nije bio mnogo zadovaljan posle utakmice.

"Čestitao bih igračima na pobedi, ali znate kako, ima stvari koje moramo da ispravimo. To je neminovnost. Zadovoljan sam, ali ima tih nekih stvari... Ni iz čega primimo gol, vodite 2:0, imate situacije da date gol i ranije rešite pobednika... Ovako uvodimo sebe u probleme, ali dobro, nema veze. Generalno znam koji su uzroci i probaćemo to da rešimo", rekao je trener crveno-belih pred kamerom TV Arena Sport.

Nešto kasnije, na konferenciji za medije, Milojević je najavio da će njegov tim ubuduće češće igrati sa dvojicom špiceva, kao što je to bio ovaj put sa Tomaneom i Pavkovom u startnoj postavi.

"U budućnosti ćemo češće igrati sa dva špica. Mislim da imamo veoma kvalitetne napadače. Imali smo problem sa Boaćijem i njegovom povredom, ali očekujem ga uskoro ponovo u timu. Kao trener mi je drago što imam tri fenomenalna špica. Jeste drugačija formacija i pokušavamo da igramo raznovrsnije, ali za sve je potrebno vreme", istakao je.