Fudbal

"Šefe, dobio sam ČETVRTOG sina!": Zizu mora da menja SVE, igra i Jović?

Izvor mondo.rs

S obzirom na to da je Luka Jović obično igrao kada Edena Azara nije bilo na terenu, možda se danas posreći srpskom napadaču...

Divna vest za Edena Azara!

Jedan od najboljih fudbalera sveta u noći između petka i subote dobio je ČETVRTOG sina, da bi potom obavestio Zinedina Zidana da će zbog toga morati da propusti ovonedeljni meč protiv Majorke, pošto želi da poseti ženu i vidi još jednog naslednika.

Naravno da Zidan nije imao ništa protiv toga, ali je jasno da je ispočetka morao da "crta" taktiku za meč na Balearima, pošto se Azar očekivao u startnoj postavi...

Belgijanac je od početka sezone bio daleko od prepoznatljivih igara, delom i zbog kilaže koju je dobio tokom leta, a delom i zbog toga što ga je dugo mučila "dosadna" povreda. Pred FIFA reprezentativnu pauzu "konačno" je proradio i postigao pogodak protiv Granade (4:2), međutim zbog propuštanja ove utakmice ponovo će ostati bez konstantnosti.

Srećom, povod je izuzetno lep!


Nema sumnje da Real Madrid i pored svih povreda (Asensio, Karvahal, Načo, Kros, Bejl, Modrić i drugi) ima dovoljno jak tim da pobedi Majorku, a mnogi "tipuju" i da bi Luka Jović ponovo mogao da dobije mesto startera.

Jović je zbog "mini sukoba" sa Tumbakovićem propustio obaveze s reprezentacijom, svež je i spreman da konačno upiše prvi gol, a uz to je obično bio na terenu kada Azar nije.

Videćemo već od 21 čas na Palma de Majorci!