Fudbal

Javor gaji nadu: Možda nas Zvezda ne shvati najozbiljnije...

Izvor mondo.rs

Trener Ivanjičana računa i na umor crveno-belih, a smatra da je presudno to kako će njegov tim ući u meč

Izvor: MN Press

Javor će u nedelju u 16. kolu Superlige dočekati najtežeg rivala - ekipu Crvene zvezde.

Igor Bondžulić, trener kluba iz Ivanjice, istakao je kvalitet protivnika, ali i najavio da će njegov tim igrati maksimalno na tom meču.

"Svesni smo kakav protivnik nam dolazi, učenik Lige šampiona. Svi znamo veličinu Zvezde i koliko je teško bilo igrati protiv njih i kada su imali slabije rezultate i nisu bili šampioni. Naravno, sada svi vidimo da je to jedna ozbiljna ekipa i mi ćemo imati težak zadatak da se suprotstavimo takvom timu u koji u svojim redovima ima veliki broj kvalitetnih fudbalera i kvalitetnog trenera. Uz to, imaće i dobru podršku svojih navijača u Ivanjici", rekao je Bondžulić.

Ipak, on kaže da njegov tim neće izaći sa belom zastavom na megdan favoritu.

"Nadamo se da će presudno biti to kako ćemo mi ući u utakmicu. Znamo da su igrači Zvezde istrošeni velikim brojem utakmica u Evropi i domaćim takmičenjima. Postoji mogućnost da nas ne shvate najozbiljnije i da ne uđu dovoljno agresivno u utakmicu. Očekujem da ponovimo igru iz prethodnih utakmica i da uz malo sreće, koja je uvek bitan faktor, pokušamo da iznenadimo favorita", naveo je šef struke Javora.

Meč Javor - Crvena zvezda na programu je u nedelju od 14.30 časova u Ivanjici uz direktan prenos na TV Arenasport 1.