Fudbal

Radnički brojao do 7, Inđija prekinula niz, Mladost i Čuka spremili goleadu

Izvor mondo.rs

Neverovatni rezultati u 18. kolu Superlige Srbije i čak 20 golova na četiri današnja meča

Izvor: MN Press

Subotnje popodne u Superligi Srbije više je ličilo na neke utakmice holandskog prvenstva. Ukoliko ste rezultate pratili preko neke od aplikacija, često ste dobijali obaveštenja da je postignut gol.

Bilo ih je mnogo danas, čak 20 na četiri odigrana susreta u terminu od 16 časova. Igralo se u Ivanjici, Kruševcu, Surdulici i na Banjici, a golovi su padali svuda!

Zapravo, Javor je jedina ekipa koja nije tresla mrežu svog rivala. Ubojiti napad Ivanjičana je ovog puta zakazao, a odbrana je bila još slabiji deo tima. Tako su se Nišlije razigrale pod Golijom, pa su domaćinu mrežu napunili sa čak sedam pogodaka.

Strelci su bili mladi Čumić (x2), Mihajlović, Haskić, Pantelić i Đorđević, ali i Slovak Jirka, pozajmljeni igrač Crvene zvezde. Domaćin je nakon šest pogodaka od Partizana sada primio sedam od Radničkog, pa itekako ima razloga za brigu.

Svoj crni niz u srpskoj eliti prekinula je ekipa Inđije. Sremci su u Kruševcu uspeli da savladaju domaći Napredak i to nakon preokreta, pa je nakon boda iz prethdne runde ovo znak da bi mogli da ih osvajaju češće. Zeleno-beli tim je, pre ovog susreta, poslednji put u prvenstvu slavio 17. avgusta protiv Radnika.

Najmanje golova bilo je na Banjici, gde su do celog plena stigli fudbaleri Vojvodine. Iako su i oni imali rezultatski zaostatak, nakon Perendijinog pogotka sa bele tačke, preokret je kreiran već do odlaska na odmor (1:2).

U četvrtom meču koji je igran u istom terminu, Radnik i Čukarički, dva tima sa različitih krajeva tabele, podelili su bodove u pravoj goleadi. Domaćin je u Surdulici brzo stekao prednost, ali ju je brzo i izgubio. Beogradski crno-beli su za nekoliko minuta postigli tri pogotka, ali rezultat sa pauze nisu sačuvali do kraja. Ipak, publika je uživala u šest postignutih golova.

Na današnjem ''meniju'' je još i beogradski derbi između Crvene zvezde, aktuelnog šampiona, i Voždovca, tima koji je u poslednje vreme u sjajnoj formi. Tu utakmicu možete pratiti uživo na našem sajtu.

Rezultate od juče, kao i kompletnu tabelu možete pogledati na linku.