Fudbal

Može Real i bez njega: Azar ide POD NOŽ, Belgija strepi pred EURO

Izvor mondo.rs

Zvezda "kraljevskog" kluba ima dosta problema sa povredama ove sezone.

Real Madrid je u nedelju savladao Barselonu u novom "klasiku" španskog fudbala i vratio se na prvo mesto Primere. Ipak, da tu i ostanu do kraja sezone moraće u najvećoj meri da ostvari bez Edena Azara!

Belgijanac će ove sedmice morati na operaciju!

On će otputovati u SAD gde će u četvrtak biti operisan zbog frakture zgloba. Azar je povredu doživeo u porazu Reala od Levantea krajem februara (1:0) i odsustvovaće nekoliko meseci.

U Realu se nadaju da će precizniji datum Azarovog povratka na teren biti dovoljno rano da ponovo zaigra pre kraja sezone.

To bi Madriđanima dosta moglo da znači u borbi za osvajanje Primere, naročito jer je Azar već propustio tri meseca zbog prethodne povrede zgloba.

Belgijanac je propustio i meč protiv Mančester sitija (poraz 2:1) na "Santijago Bernabeuu" i ova sezona uopšte nije dobra za bivšu zvezdu Čelsija.

Azar je letos stigao u špansku prestonicu u transferu vrednom 100.000.000 evra, ali je do sada upisao samo jedan gol u Primeri na 10 odigranih mečeva.

Vredi napomenuti i da se bliži EURO 2020 na kojem Belgija želi da napravi istorijski uspeh. U tome će im Azar biti i te kako potreban...