Fudbal

U Spartaku kivni na Bojana Nikolića: Direktno je uticao na rezultat!

Izvor mondo.rs

Subotičani tvrde da su u Ivanjici bili oštećeni.

Izvor: MN Press

Spartak iz Subotice nije uspeo da na gostovanju Javoru upiše novi trijumf (2:2) u prolećnom delu sezone. U tome je kumovala katastrofalna greška njihovog golmana Filipa Dujmovića, ali prema rečima klupskih funkcionera, i suđenje glavnog arbitra Bojana Nikolića.

Velike primedbe na njegovo suđenje imao je Branislav Savić, potpredsednik Spartaka.

On je u razgovoru za list "Sportski žurnal" istakao da je sudija Nikolić oštetio njegov tim.

Kod rezultata 2:1 za tim iz Subotice, Nikolić nije dosudio kazneni udarac u 57. minutu meča, kada je golman Javora Đorđe Lazović faulirao Lazara Tufegdžića, ne uspevši da stigne prvi do lopte.

Samo minut kasnije, Nikolić je na suprotnoj strani pokazao na penal kada je Milošević faulirao Dolmagića. "Žurnal" je ovu situaciju opisao sa "možda i nije bio za najstrožu kaznu".

"Ponovo smo oštećeni, ovog puta u režiji Bojana Nikolića. Kragujevački arbitar uticao je direktno na rezultat. Imalo je šta da se vidi na stadionu, četiri gola, otvorena igra oba tima, sijaset šansi. Nažalost, ponovo pričamo o ružnoj strani fudbala, iako je naša ekipa, po svim parametrima, zaslužila pohvale za učinak u prolećnom delu sezone", rekao je Savić za "Žurnal".

Ipak, Subotičane partija u Ivanjici hrabri pred nastavak prvenstva

"Na dobrom smo putu, "gazimo" ka plej-ofu. Tu nam je i mesto", rekao je potpredsednik Savić.

Javor - Spartak 2:2 (sport)
Izvor: Youtube/Superliga Srbija