Fudbal

Sjajan video: Tata Ramos u karantinu "cepa" kao da će sutra na teren

Autor Mirjana Šegan

Kapiten Real Madrida održava formu u kućnoj atmosferi, u posebnom društvu

Virus Covid-19 većinu profesionalnih sportista udaljio je od terena, a neke poput igrača Real Madrida "oterao" i u obevezni karantin, nakon što je ustanovljeno je košarkaš madridskog kluba Trej Tompkins zaražen korona virusom.

Kapiten Serhio Ramos naveo je da u novonastaloj situaciji mora timski da se radi - ali od kuće, i to je jedina ispravna odluka.

"Kao što je naš voljeni Alfredo di Stefano znao da kaže, nijedan fudbaler nije toliko dobar kao celi tim zajedno. To možemo da primenimo i sada jer svi smo jedan tim. Jednostavno je - ostanite kod kuće. To je svačija odgovornost. Ja ostajem", poručio je.

Ramos, uprkos neodržavanju treninga, u izolaciji održava formu. Na svom Instagramu okačio je snimak kako profesionalni sportista radi i u karantinu i naveo da mu u tome pomažu "tri drugara", misleći pritom na svoje sinove - Serhija juniora, Marka i Alehandra.

"Današnji trening je proleteo u društvu ova tri drugara iz teretane", napisao je tata Ramos.


Ramos, uprkos tome što se nalazi u karantinu, pokušava da ostane fit i i da, kada bude odlučeno da se sezona nastavlja, bude potpuno spreman.