Fudbal

Javio se Toni Kros iz karantina: Imam mnogo toalet papira

Izvor mondo.ba

Nemački vezista Real Madrida stigao i da se našali...

Toni Kros je u izolaciji sa porodicom i tvrdi da bez problema podnose krizu izazvanu pandemijom korona virusa.

Nakon što je Teri Tompkins bio pozitivan na korona virus, sve sekcije Real Madrida su u karantinu.

"U dobroj smo formi", rekao je Kros za televizijsku emisiju "Lejt Najt Berlin" kanala "Pro Ziben" i dodao da je u stalnom kontaktu sa lekarima "kraljevskog kluba".

Oni nekoliko puta kontaktiraju igrače kako bi pratili njihovo zdravstveno stanje dok su u karantinu, odnosno kako bi što ranije otkrili eventualne simptome Covid-19. Fudbaleri imaju obavezu da prijave i najmanje naznake bolesti.

Svakom članu Real Madrida napravljen je poseban plan vežbanja i prehrambenih preporuka kako bi ostali u formi dok su u zatvorenom prostoru.

"Nije mi dosadno, možete da zamislite kako je to s troje dece. Biti kod kuće nikad nije dosadno s klincima. Bez obzira kako gledate, najbitnije je da smo u redu", rekao je Kros.

A potom se i našalio.

"Isprobavam nekoliko različitih frizura, ali to radim samo za svoju ženu", rekao je Kros i dodao da zbog dece svaki dan jede testeninu.

"Kod kuće imam mnogo toalet papira".

Kros se osvrnuo i na odlaganje EURO 2020 za godinu dana kasnije.

"Kad se turnir igra najmanja je briga u ovom trenutku. Za sada najvažnije da se rešimo ovog nevidljivog neprijatelja i da vratimo naše živote u normalu", zaključio je nemački reprezentativac.