Fudbal

ON je znao: Rekao sam Pogbi da ne ide u Mančester...

Izvor mondo.ba

Sve bi možda drugačije bilo da je Francuz poslušao tadašnjeg saigrača iz Juventusa.

Superagent Mino Rajola u četvrtak je dao izjavu koja ne govori ništa, ali možda je potvrda glasina koje kruže već duže vrijeme.

"Narednog leta želim da završim transfer velikog igrača u Real Madrid. Bio bih ponosan, kao i svi moji igrači, jer Real Madrid je veliki klub“, rekao je Rajola i odmah pokrenuo spekulacije ko bi to mogao da bude.

Naravno, prvi pik je jedan od najskupljih fudbalera sveta Pol Pogba, koji je već duže vreme nezadovoljan u Mančester junajtedu, svom matičnom klubu u koji se vratio iz Juventusa.


Čitavih 105 milona evra platili su "đavoli“ Juventusu, ali Pogba ne da nije opravdao očekivanja, već je daleko od one forme u kojoj je bio u Torinu, pa ga s pravom pojedinci smatraju za verovatno i najgori transfer u istoriji "kluba 100+".

A moglo je biti i drugačije, da je Pogba poslušao svoj saigrača iz Juventusa.

Klaudio Markizio izjavio je da je upozoravao Pogbu da se ne vraća na "Old Traford".

"Rekao sam mu da je pogrešio jer ide u Mančester i da ako je već hteo da ide, trebao je da ide u Španiju“, rekao je Markizio.

Sam Pogba podgrejao je priču o povratku u Juventus snimkom sa treninga u dresu fudbalera Juventusa Bleza Matuidija.

Iako je Francuz to učinio pre svega da pruži podršku svom saigraču iz reprezentacije koji je pozitivan na koronavirus, zagolaicao je maštu onih koji žele da ga ponovo vide u crno-belom dresu.

"Njegov povratak bi bio sjajan. Pol bi se proporodio u okruženju koje najviše voli i koje ga u potpunosti prihvata. Značio bi mnogo za Juventus, njima je potreban neko poput njega u sredini. On je veliki profesionalac“, rekao je penzionisani fudbaler Juventusa za "Tutosport“.