Fudbal

Kako će se zvati Totenhemov stadion? Spremaju posao od 286.000.000 evra!

Izvor mondo.ba

Ideja je još daleko od realizacija, a i za to postoji dobar razlog.

Multinacionalna tehnološka kompanija "Amazon", sa sedištem u Sijetlu, u procesu je snimanja dokumentarca o engleskom premijerligašu Totenhemu pod nazivom "Sve ili ništa".

Ipak, prema navodima pojedinih britanskih medija, završetak tog projekta ne mora striktno da znači kraj saradnje dve strane.

O čemu se radi?

Britanski list "San" objavio je da su u toku razgovori da stadion Totenhema, impozantno fudbalsko zdanje kapaciteta preko 62.000 sedećih mesta koje je otvoreno u aprilu prošle godine, ponese naziv ove poznate kompanije!

Prema navodima ovog lista, ugovor između Amazona i Totenhema bio bi "težak" 286.000.00 evra, ali se u isto vreme napominje da su pregovori oko potencijalne saradnje još uvek u početnoj fazi i daleko od same realizacije.

Jedan od razloga zašto je to tako jeste činjenica da u redu stoji i – "Najki".

Totehhemov zvanični proizvođač opreme se nada da bi upravo to moglo da mu donese prednost u pregovorima da oni budu ti po kojima će se zvati stadion "pevaca".

Prvi meč na stadionu vrednom više od milijardu evra su odigrali Totenhem i Kristal Palas, a rekordna poseta na novom Totenhemovom domu zabeležena je 22. decembra 2019, kada je na meču protiv Čelsija bilo 61.104 gledaoca.

"Amazon" ili "Najki" – šta vama lepše zvuči?