TEŽAK ŽREB

Batak je bio kratak: Zna se naš cilj u Kupu

Izvor Beta

Neće biti lako Radničkom, posebno jer je i Čukarički motivisan da kroz Kup Srbije dođe do Evrope.

Izvor: MN Press

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Čukaričkog u četvrtfinalu Kupa Srbije, s kojim su danas "spojeni" na žrebu, ali da je cilj njegove ekipe da ode što dalje u tom takmičenju.

"Čeka nas teška utakmica i izuzetno kvalitetan protivnik. Naravno da je bilo bolje da smo igrali kod kuće, ali šta da se radi, takav je žreb", rekao je Radoslav Batak.

"Igra se jedan meč, neće biti kalkulisanja i na nama je da se što bolje pripremimo i da motivisani uđemo u  utakmicu. Čukarički je jak rival. Radi se o jako dobro organizovanom klubu, imaju odličnog trenera i kvalitetne igrače. Ali naš cilj u Kupu se zna. Želimo da odemo što;dalje, a da bismo u tome uspeli moramo da pobeđujemo jake timove", dodao je Batak u izjavi za sajt Radničkog.

Radnički će 3. juna u Beogradu igrati protiv Čukaričkog u četvrtfinalu Kua Srbije, bez prisustva publike u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Batak je rekao da je zadovoljan tokom priprema i da su igrači u mnogo boljem fizičkom stanju, nego kada su počeli treninzi pre osam dana.

"U subotu nas čeka i prijateljska utakmica protiv Mladosti u Lučanima, pa ćemo tada imati neku realnu sliku u kakvom smo trenutno stanju. Radujemo se nastavku sezone, nećemo zanemariti prvenstvo, ali meč protiv Čukaričkog u Kupu nam je veoma važan", naveo je Batak.