VERUJETE?

ROBOT iz Norveške: Jede picu i nabacio je 12 kilograma mišića!?

Autor Milutin Vujičić

I to sve za 15 meseci...

Jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta Erling Braut Holand (19) u pojedinim momentima na terenu deluje kao da je stvoren u laboratoriji.

Visok, snažan, brz, neustrašiv, sjajnog udarca i nogom i glavom, ume da "oseti" gde će lopta da padne, zna da se zagradi i odloži loptu. Praktično da nema mane, čak mu ne smeta ni to što nema velikog iskustva, pa nije iznenađenje što se za njega SVI otimaju.

Već znamo da su Real Madrid i Pari sen Žermen "zagrizli" za njega, ali pre nego što napravi idući veliki korak - izuzetno pazi na sebe i želi da napreduje u svakom segmentu.

Bez obzira na to što često jede picu, ima personalnog trenera koji je zadužen za njegov fizički razvoj, pa je tako otkriveno da je "čudo prirode" uspelo da dotera svoje fizičke predispozicije u veoma kratkom periodu, što bi svi poželeli.

"Nabacio je 12 kilograma mišićne mase u samo 15 meseci", rekao je Bore Stinsilde.

"To je neverovatno, bilo je neophodno za njega pošto je bio porastao čak 12 centimetara za vrlo kratko vreme, a njegove fizičke predispozicije su idealne za naporne treninge, ali mora da ih se pridržava toga. Uvek mu je i tanjir pun", ispričao je njegov personalni trener.

Nema sumnje da će fantastični napadač napredovati još više u narednom periodu, a zaista u ovom trenutku deluje kao da nema "gornju granicu".

Podsetimo, od dolaska u nemačku Bundesligu ove zime postigao je već 10 golova.