CILJ JE POLUFINALE

Otišao iz Mladosti u Vošu i sada želi da ih izbaci iz Kupa

Autor Nebojša Marković

Nikola Andrić će biti naročito motivisan u četvrtfinalu najmasovnijeg domaćeg takmičenja.

Izvor: MN Press

Vojvodina želi u polufinale Kupa Srbije!

Remi protiv Čukaričkog izgleda da će "lale" samo dodatno motivisati da ovoga puta upišu trijumf i obezbede mesto među četiri najbolja tima u najmasovnijem domaćem takmičenju.

Novosađani su svesni da se nalaze na tri utakmice od osvajanja trofeja, ali takva je situacija i za preostalih sedam timova koji su i dalje u takmičenju.

Rival je Mladost iz Lučana, Nikola Andrić veruje da će Vojvodina biti u dobroj poziciji da pobedi ukoliko pruže igru sličnu onoj koju su pokazili protiv Čukaričkog.

"S obzirom na to kako smo odigrali prvo poluvreme, u kojem smo poveli i propustili još tri-četiri vrlo dobre šanse, svakako da krajnjim rezultatom protiv Čukaričkog ne možemo biti zadovoljni, jer smo se u svemu mi pitali na terenu. U svakom slučaju, to smo ostavili iza nas i okrenuli smo se isključivo predstojećem meču protiv Mladosti", kaže Andrić.

Desni bek Voše je ove zime upravo iz Mladosti došao na "Karađorđe", pa odlično poznaje tim iz Lučana.

"Protiv njih nas sigurno očekuje još jedna teška, ali, po mom mišljenju, interesantna i dobra utakmica. Kup je takmičenje u kojem je sve otvoreno, a Mladost je u prethodne dve sezone dolazila barem do polufinala. Mi ćemo dati sve od sebe da im prekinemo taj niz, odnosno da mi budemo tim koji će izboriti plasman u polufinale. Verujem da ćemo uspeti u tome", napominje Andrić.

Za razliku od meča protiv Čukaričkog, Voša će protiv Mladosti ipak imati podršku sa tribina, jer će na stadionu biti dozvoljeno prisustvo do ukupno 1.000 ljudi (uključujući igrače, službena lica, redare).

"Nedostajali su nam navijači protiv Čukaričkog, iako su nam ipak pružili podršku sa krova "Promenade". Sada će moći da budu na stadionu i to nam mnogo znači, jer njihovo bodrenje je jedan veliki impuls za svakog od nas na terenu", rekao je Andrić.

Utakmica između Vojvodine i Mladosti igra se u sredu od 20.00 časova na „Karađorđu“. Direktan prenos biće na TV Arenasport 1.