KRAJ?

Jović digao ruke od Reala, pristao da pređe u Milan!

Autor Milutin Vujičić

Sve su glasnije informacije iz Italije da Luka Jović posle jedne sezone odlazi iz Madrida...

Luka Jović (22) mogao bi već posle jedne sezone da napusti Real Madrid!

Uprkos tvrdnjama iz Španije da je Zinedin Zidan odlučio da i naredne godine koristi srpskog napadača, novi "okidač" za rastanak sa Srbinom mogao bi da bude novi nefudbalski incident. Zbog roštiljanja sa prijateljima i saigračima iz reprezentacije, Jović se ponovo našao na naslovnim stranama medija u Španiji, pa je Real Madrid odlučio da više ne čeka...

Možda će vas zanimati

Mediji u Italiji pišu da je Luka Jović dao "zeleno svetlo" Milanu da dođu po njega, pa sada "rosonerima" preostaje još "samo" da ispregovaraju posao sa Real Madridom.

Srpskom fudbaleru je i legendarni Predrag Mijatović poručio da je možda bolje da ode sa "Santjago Bernabeua", a izgleda da je i napadač iz Bijeljine poslušao njegove reči. Ako se ostvari transfer u Milan, onda će Jović predvoditi napad umesto Zlatana Ibrahimovića, dok se spremaju promene i na nekim drugim pozicijama pošto stiže čuveni Ralf Ragnik.

Za sada nije poznato da li na poziciji direktora ili trenera, ali nešto se "kuva" u Milanu.

Što se tiče Jovića, probaće da ostavi bolji utisak nego u Real Madridu za koji je tokom ove sezone igrao retko i zabeležo tek dva pogotka.