I kad niste uz nas , uz nas ste

Klop poslao poruku navijačima koja im se neće svideti

Autor Mirjana Šegan Izvor mondo.ba

Trener Liverpula naravno nije imao izbora pred nastavak Premijer lige

Premijer ligavraća se danas posle tromesečne pauze, a fudbaleri Liverpula u nedelju će u gradskom derbiju protiv Evertona imati priliku da pobedom konačno stignu do šampionske titule posle 30 godina.

Trener Jirgen Klop pred taj povratnički meč uputio je navijačima najnepopularniju poruku apelujući da ne dolaze na stadion i da podrže klub od kuće.

"Fudbal se vratio. Iz nekih razloga ovo će vreme biti vrlo drugačije, ali vi opet sve to možete učiniti posebnim. Iako je stadion prazan, naši igrači uvek će osetiti vašu podršku i boriti se za šampionat. Sve što želim od vas je da vaš prioritet bude sigurnost i da pokažete svoju podršku timu tako što ćete ostati kod kuće", poručio je Klop u video poruci objavljenoj na web stranici kluba.

Liverpool, koji 30 godina čezne za naslovom prvaka Engleske, lider je na tabeli i beži drugoplasiranom Mančester sitiju čak 25 bodova.

Liverpulu je za titulu potrebno svega šest bodova, a u slučaju da Mančester siti pretrpi poraz od Arsenala, a Liverpul savlada Everton, "redsi" će nakon tri decenije postati prvaci Engleske.