BIĆE JOŠ JAČI

Jedan od NAJBOLJIH vezista sveta hoće u Liverpul!

Autor Milutin Vujičić

Jirgen Klop je izabrao jedno, ali vredno pojačanje za letnji prelazni rok...

Izvor: MN Press

Još samo pet bodova i Liverpul će postati šampion Engleske posle tačno 30 godina, a njihovi navijači jedva čekaju da vide kako će se ovog leta pojačati i biti spremniji da produže svoju dominaciju u Premijer ligi.

Liverpul je odlučio da digne ruke od napadača Tima Vernera zbog toga što nemaju dovoljno novca, ali možda iza svega leži lukaviji plan Jirgena Klopa...

Naime, nemački "Bild" piše da Tijago Alkantara ozbiljno razmišlja da napusti Bajern ovog leta, želi novi izazov u karijeri, a istovremeno se podseća da je Jirgen Klop njegov veliki fan, pa bi želeo da ga vidi na "Enfildu" u budućnosti.

Sjajnom vezisti iz Španije, jednom od najboljih na svetu, ugovor sa Bajernom ističe 2021. godine, a navodno mu neće praviti problem ako želi da ode.

Trenutno se spominje da je njegova cena oko 50 miliona evra, a da će Liverpul imati i konkurenciju Barselone u kojoj je Tijago Alkantara ponikao. Ipak, nije ostavio dublji trag pošto su u klubu procenili da nije dovoljno talentovan i očigledno pogršeili.

Alkantara je za Barselonu igrao od 2009. do 2013. godine, a potom je obukao dres Bajerna u kome je nastupao na 230 mečeva osvojivši 14 trofeja.