GOTOV POSAO!

Bajern je opet POBEDNIK prelaznog roka: Smanjili mu cenu za 70 MILIONA!

Autor Nebojša Marković

Bavarci baš umeju da budu prijateljski nastrojeni prema svom novčaniku.

I dok Barselona i Juventus dogovaraju trampu u kojoj će jedni platiti 80.000.000, a drugi njima uzvratiti 70.000.000 evra za "trampu" Artura i Miralema Pjanića, Bajern igra u nekoj drugoj ligi.

Bavarci su uspeli obezbede kupovinu Liroja Sanea po daleko boljoj ceni nego što je prvobitno bilo planirano.

Možda će vas zanimati

Bajern Minhen dovodi Nemca iz Mančester sitija za 49.000.000 evra uz mogućnost plaćanja još 11.000.000 evra kroz bonuse i 10 odsto od naredne prodaje. I mada će nekome to zvučati kao mnogo, uopšte nije!

Bajern i Siti su navodno prošlog leta pregovarali, a suma koja se pominjala pre nego što se Sane povredio u prvom meču sezone i propustio njen najveći deo, bila je 120.000.000 evra!

Sada nemački "Bild" javlja da je sve rešeno i Bajern će ovim poslom praktično završiti prelazni rok i to 30. juna, pre nego što letnji prelazni rok inače počinje.

Isti izvor navodi i da Sane neće imati ogromnu platu od blizu 20.000.000 evra koliko se pominjalo da bi mogao da zarađuje godišnje, već je i ona drastično smanjena.

Time je Bajern sebi usred krize zbog korona virusa uštedeo ozbiljne sume novca, a u Sitiju će moći samo da žale što se nekoliko ključnih događaja odigralo na njihovu štetu.

U Bajern stiže i mladi igrač Pari sen Žermena, Tangi Kuasi. On je prošao lekarske preglede i biće predstavljen kao novi igrač Bajerna, pa je jasno zbog čega će Bavarci sada moći da se opuste pred završetak sezone u Ligi šampiona.

Imaće jednu brigu manje - formiranje tima za narednu sezonu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.