KONAČNO

Real Madrid želi titulu, a sada će moći da im pomogne i Luka Jović

Autor Nebojša Marković

Srpski napadač će uskoro ponovo biti u konkurenciji za tim.

Real Madrid se nalazi u odličnoj situaciji u španskoj Primeri, nakon što su do pre samo par nedelja bili u velikom zaostatku u vrhu tabele.

Madriđani će već u četvrtak imati priliku da prednost u odnosu na Barselonu podignu na četiri boda, a u mečevima koji budu usledili, imaće novu pomoć.

Ona će stići u vidu dvojice ofanzivaca - Luke Jovića i Lukasa Vaskeza.

Dvojica fudbalera su u sredu po prvi put posle dužeg vremena trenirali sa ostatkom ekipe, nakon oporavka od povreda. I Jović i Vaskez su do sada radili individualno, a sada će Zinedin Zidan konačno moći da računa na njih.

Vaskez, inače jedan od "ljubimaca" francuskog trenera, povredio se dva dana pred nastavak Primere posle pauze zbog korona virusa, kada je povredio desnu nogu.

Jović, sa druge strane, je bio meta raznih kritika, pošto se tokom karantina povredio kod kuće. On je tom prilikom povredio petu i do sada nije mogao da normalno trenira.

Srbin će do kraja sezone pokušati da dokaže Realu da treba da ostane deo tima i naredne sezone, posle neubedljive prve sezone, propraćene povredama i kontroverzama van terena.

Jović je prošlog leta stigao u Real Madrid u transferu vrednom 60.000.000 evra, ali se već odavno dovodi u vezu sa odlaskom na pozajmicu pred početak sezone 2020/21.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.