misli na budućnost

Povratak u klupu: Štoper Partizana izašao na prijemni za fakultet!

Autori Vladimir Sukdolak Pavle Knežević

Evo šta je odabrao da studira

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nemanja Miletić apsolutno misli na budućnost i posvetio se planiranju.

Pošto je pre u junu potpisao novi ugovor sa Partizanom, reprezentativac Srbije danas je išao da upisuje fakultet, a onda je za MONDO ispričao kako je došlo do toga.

Možda će vas zanimati

Miletić se odlučio za ekonomiju, a na fotografiji koju je objavio Ekonomski fakultet Priština, vidi se kako rešava prijemni ispit sa maskom na licu.

"Danas je na Ekonomskom fakultetu održan prijemni ispit za upis u prvu godinu OAS u prvom upisnom roku za školsku 2020/21. godinu, uz poštovanje propisanih mera zaštite od virusa COVID 19. Među kandidatima koji su polagali prijemni ispit nalazio se i naš poznati reprezentativac, fudbaler Partizana, Nemanja Miletić. SREĆNO SVIMA!", piše u objavi.

Miletić je rođen u mestu Lešak pored Leposavića na Kosovu i Metohiji, gde mu i danas žive roditelji. Trenutno je kod njih u poseti na odmoru, pa je iskoristio priliku da ode do Kosovske Mitrovice na prijemni.

"Konkurisao sam na državnom Ekonomskom fakultetu u Prištini i nije to ideja od juče. Razmišljao sam dugo da upišem fakultet kako bih mogao da planiram čime ću se baviti posle završetka fudbalske karijere. Pogodilo se da ovoga leta, usled dešavanja sa korona virusom, ne putujemo iz Srbije i otišao sam na Kosovo gde mi inače i živi porodica i odlučio da konkurišem, odnosno polažem prijemni ispit", rekao je Miletić za MONDO.

Srećno!

Partizan se u subotu okuplja na pripremama za novu sezonu, ali su se već pojavili problemi zbog koronavirusa, na koji su dvojica pozitivna, već su uvedene nove mere.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo

Tagovi