OČEKIVANO?

Zvezda raskida ugovor sa JOŠ JEDNIM fudbalerom

Autor Milutin Vujičić

Stigao je pre dve godine, ali...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda počela je još zimus da "skraćuje" glomazan igrački kadar prodajom, pozajmicama i raskidima ugovora, a taj trend očekuje se i ovog leta.

"Sportski žurnal" prenosi da će Zvezda, posle Radživa van la Pare i Žandera Santane, sporazumno prekinuti saradnju sa još jednim fudbalerom. U pitanju je Milan Jevtović koji se vraća sa neuspešne pozajmice u APOEL-u, a na koga Dejan Stanković više ne računa.

Možda će vas zanimati

Isti izvor navodi da je naredni korak za Jevtovića verovatno povratak u Skandinaviju, postoji ozbiljno interesovanje iz Danske i Norveške, pa će mu Zvezda dati "čiste papire".

Na ta način, bez obeštećenja, prošlog leta su iz Zvezde otišli i Filip Stojković i Vujadin Savić, s tim da je Milan Jevtović od dolaska iz Antalijaspora imao znatno manju minutažu, pa nijednog trenutka u mandatu Vladana Milojevića nije imao ozbiljniju ulogu.

Do sada je za Zvezdu odigrao 24 zvanične utakmice i upisao šest golova i tri asistencije, a u karijeri je igrao za Borac, Lask, Bode/Glimt, Antalijaspor i Rosenborg.

Prethodnih dana spekulisalo se da bi Dejan Meleg, još jedan od desetorice koji se vraćaju sa pozajmice u Crvenu zvezdu, takođe mogao da raskine ugovor, dok bi Stefan Hajdin mogao da dobije šansu...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

PROČITAJTE I OVO