ŠANSA!

Zidan precrtao DVA VELIKA igrača za Ligu šampiona, ali dobra vest je da nije u pitanju Luka Jović!

Autor Milutin Vujičić

Mogao bi da se nada minutima ako Real Madrid ne bude imao povoljan rezultat...

Real Madrid će u petak na "Etihadu" probati da napravi veliki preokret protiv Mančester sitija i plasira se u fajnal-ejt Lige šampiona, a Zinedin Zidan će na put u Englesku povesti samo najspremnije!

Poraz iz prestonice Španije još iz marta (2:1) probaće da okrenu čak pet meseci kasnije kada se forma igrača menjala po nekoliko puta, ali i odnos trenera prema pojedincima. To znači da je "Zizu" definitivno precrtao dva zvučna imena za revanš!

Na spisak fudbalera koje vodi na gostovanje nisu uvršteni Garet Bejl i Hames Rodrigez, koji su imali očajne sezone, pa će verovatno napustiti klub tokom leta.

Za razliku od njih, na spisku je ponovo Luka Jović koji je trenutno i jedina alternativa Karimu Benzemi. Na spisku nema Marijana Dijaza, koji je pozitivan na korona virus, ali su zanimljivo pozvani Serhio Ramos (suspendovan), kao i Eden Azar koji vuče povredu i njegovo igranje je pod znakom pitanja.

Videćemo da li će šampion Španije uspeti da savlada viceprvaka Engleske i tako se neočekivano plasira u završnicu Lige šampiona, gde ih ne vide od marta...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.