ZELENO I ROZE NA TUFNE

FC RED STAR: Novi dresovi za sezonu 2020-21, reklama "VICE" na grudima i moderan dezen

Autor N.J.

Zvezdašima će laknuti što nije reč o njihovom, već klubu istog imena iz Pariza.

Izvor: Twitter/@primevideosport

Verujemo da će zvezdašima laknuti što ove dve garniture dresa nisu namenjenje Crvenoj zvezdi iz Beograda, već onoj iz Pariza.

Drugi najstariji fudbalski klub u Francuskoj, posle Avra, koji je 1897. osnovao Žil Rime - budući predsednik FIFA i čovek po kom je nazvan prvi trofej za šampiona sveta u fudbalu - pohvalio se adidas dresovima za sezonu 2020/21, u kojoj će nastupati u trećoj ligi.

Omiljeni klub svakog pariskog komuniste dobio je i novog sponzora, američku medijsku kuću "Vice", koja je interes pronašla u kultu koji je "L'Étoile Rouge" stekao među mladim Francuzima.

Antifašizam se baštini na tribinama "Stad Boera" već 123 godine, premda je prošlo ravno 45 od kada je Crvena zvezda poslednji put igrala u najvišem rangu takmičenja.

Do silaska sa velike scene, klub je pet puta osvajao Kup Francuske, pa se i danas nalazi među uspešnijim imenima u ovom takmičenju.

Tih 1.500 do 2.000 levičara sa tribina "Boera" gaji netrpeljivost sa dve navijačke grupe iz ostalih krajeva grada, pristalicama Kretila i naročito Pariza.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi