STIŽU U HUMSKU

Javor posle 12 PORAZA želi da zaustavi Partizan: Ne treba se zanositi da su oni slab tim

Autor Nebojša Marković

Ivanjičani su dobro raspoloženi protiv kvalitetne partije protiv Napretka.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana nisu dobro počeli novu sezonu i to je dovelo do brojnih turbulencija u klubu. Savo Milošević je razmišljao o otkazu, nastavili su se problemi sa partijama na "malim utakmicama", a u nedelju će protiv Javora imati priliku za iskupljenje.

Ipak, trener Ivanjičana "spušta loptu" i napominje da će njegovu ekipu očekivati još teži zadatak, upravo zbog Partizanovog poraza u Novom Pazaru.

Igor Bondžulić je napomenuo da bi njegov tim trebalo da meču pristupi kao onom protiv Napretka.

"Ne treba trošiti reči o Partizanu, niti se zanositi da su oni slab tim, bez obzira na prva dva kola, koja su nešto lošije odigrali. Svi znamo i veličinu kluba i kvalitet igrača i upravo zbog činjenice da su nešto lošije odigrali prve dve utakmice čeka nas još teži zadatak da se uspešno suprotstavimo Partizanu na njihovom stadionu", rekao je Bondžulić za sajt kluba.

Javor u nedelju u 20.30 gostuje u Humskoj, a posle ubedljive pobede protiv Napretka, Ivanjičani su u dobrom raspoloženju.

Javor će pokušati da prekine seriju od 12 uzastopnih poraza protiv Partizana.

"Mislim da ekipa Javora mora da ponovi pristup i energiju iz utakmice protiv Napretka. Ta utakmica je model kako bi Javor trebalo da izgleda i igra i nadam se da ćemo to što više puta ponoviti u ovoj sezoni. Nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je trener Javora.

I fudbaler Javora Miroslav Maričić je zadovoljan trijumfom protiv Kruševljana.

"Partizan je jako kvalitetan, sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Ne predajemo se, čekaćemo svoje šanse i ukoliko ponovimo želju, borbenost i zalaganje iz prethodne utakmice, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu", rekao je Maričić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.