ZAHTEVA VIŠE

Savo posle Partizanovog "pokera": Bilo je OK, ali ne i dovoljno! Kakve smo sreće, izvući ćemo Rumune!

Autor Nebojša Marković

Trener crno-belih je zadovoljniji, ali kaže da i dalje ima prostora za napredak.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su ostavili poraz iz Novog Pazara iza sebe i bez mnogo muka i rutinski savladali Javor iz Ivanjice 4:0.

Crno-beli su sve rešili za samo 25 minuta, a daleko zadovoljniji igrom bio je Savo Milošević.

Trener Partizana je istakao da je njegova ekipa pokazala napredak u odnosu na prethodni meč i potom iskoristio priliku da prokomentariše potencijalne rivale Partizana u Ligi Evrope.

"U dobroj meri je bilo dobro, znali smo da će biti lakše na našoj podlozi kada je brz teren. Teško im je da brane naše špiceve, ali ovo nije dovoljno. Moramo da nađemo način da dolazimo do bodova na gostovanjima", počeo je Milošević za TV Arenasport.

"Ovo je bilo OK. Mogla je ova utakmica da ode u problem da nismo na vreme dali golove i onda uđemo mirniji u utakmicu. Drago mi je da nismo primili gol jer smo u dve defanzivno škripali i to mi je najdraže."

On se osvrnuo i na potencijalne protivnike u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Kakve smo sreće, mislim da ćemo s Rumunima", aludirao je Miloševića na ekipu Botošanija, najtežeg od tri moguća protivnika.

Trener Javora Igor Bondžulić je svestan da je Partizan kvalitetniji tim.

"Znali smo da Partizan ima kvalitet i da ova prva dva kola nisu njihova realna slika. Nismo iskoristili njihovu bojažljivost u prvim utakmicama, nismo igrali dovoljno agresivno, a ostavili smo im dosta prostora i oni te situacije lako reše. Uvod je bio loš, poklon golovi i teško je parirrati takvom protivniku kad ima tako visok rezultat", istakao je Bondžulić nakon meča.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.