TAKO SE IGRA!

Jedini golman koji je zaustavio Atalantu ove sezone NIJE golman!

Autor N.J.

Desni bek Sitija izdržao je u finišu utakmice grupne faze jesenas i tako postao jedini čovek protiv kog "La Dea" u debitantskoj sezoni u Ligi šampiona nije dala gol...

Kajl Voker, desni bek Mančester sitija, ostao je jedini golman kojem fudbaleri Atalante nisu dali gol u debitantskom nastupu u Ligi šampiona.

Momci iz Bergama "otvorili" su i Kejlora Navasa u sredu uveče u Lisabonu, ali to posle dramatičnih 100 sekundi u završnici meča nije bilo dovoljno za veličanstven plasman u polufinale.

Uz pomoć Markinjoša i Erika Čupa Motinga, dve milijarde evra vredan projekat iz Pariza zaustavio je postavu Đampjea Gasperinija. Oni će se uzdignuta čela vratiti u Bergamo i sigurno biti dočekani kao heroji.

Tako su igrali i jesenas u grupnoj fazi, u neravnopravnim duelima sa projektom jedne od šest vladajućih porodica iz Ujedinjenih Arapskih Emirata...

...tako su igrali i večeras u četvrtfinalu protiv kluba, u koji je katarski emir uložio bogatstvo za devet godina da bi uzvratio rivalima sa druge strane Zaliva.

Tako se igra fudbal.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.