NE ZABORAVLJA

LOVRENOVA OSVETA LAKTOM U GLAVU: Serhija Ramosa sam zbog Salaha udario namerno, sad smo kvit!

Autor Nebojša Marković

Hrvat je baš otvoren.

Dejan Lovren je poznat kao fudbaler koji je tokom svoje karijere imao poteze koji su nailazili na oprečna mišljenja. Posle teorija zavere o vakcinama i 5G mreži, sada je ponovo na red stigla izjava vezana za fudbal.

Hrvatski defanzivac je priznao da je svojevremeno namerno udario Serhija Ramosa na jednoj utakmici, a sve zbog jednog poteza Španca.

Lovren, sada fudbaler Zenita, a nekada Liverpula, imao je ranije svoje ispade u medijima, da bi se sada osvrnuo na jedan susret sa legendarnim defancivcem.

On se prisetio kako je Ramosu uzvratio za ono što je uradio Mohamedu Salahu u finalu Lige šampiona 2018. godine. Tada je Ramos povredio Salaha, a svi u redovima Liverpula su bili sigurni da je kapiten Reala to učinio namerno.

Nedugo zatim, Lovren i Ramos su se susreli na meču Hrvatske i Španije u Ligi nacija.

"Da, namerno sam udario Ramosa nakon što je povredio Salaha", počeo je Lovren za jednu egipatsku televiziju.

"Luka Modrić je pokušao da smanji tenziju između mene i Ramosa, ali ja sam ga namerno udario laktom i rekao mu da smo sada 'kvit'", nastavio je bivši igrač Liverpula.

"Poštujem Ramosa kao igrača i ono što radi za svoj tim. Osvojio je mnogo trofeja, ali sa druge strane, on čini neke poteze koji mi se ne dopadaju i koji štete drugim igračima", rekao je Dejan Lovren, a preneo je "Dejli mejl".

On je posle tog meča čak na svom Instagram profilu postavljao "storije" na kojima se rugao Špancima i Ramosu posebno, nakon što je Hrvatska u tom susretu trijumfovala.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.