Ostaje gde je

PROBLEM ZA SELEKTORA: Reprezentativac Srbije nije dobio poziv jer bi u klubu morao u karantin!

Autor Dušan Ninković

Odluka je da ga ne treba ''izbaciti'' iz takmičarskog ritma.

Izvor: MN Press

Nakon što je spisak reprezentativaca za mečeve u Ligi nacija saopštio Ljubiša Tumbaković, danas je spisak mlade reprezentacije javnosti predstavio Ilija Stolica.

Na njegovom spisku dominiraju igrači iz domaće lige, mada ima i nekoliko ''zvučnih'' imena iz inostranstva. Jedan fudbaler fali, a opravdano je odsutan.

Nakon što su Strahinja Pavlović i Dušan Vlahović prekomandovani u A reprezentaciju, otvorio se prostor da poziv dobiju neki drugi momci. Tako je Stolica ''podelio'' pozive po Superligi, a u njegovim planovima je bio i Ranko Veselinović, koji igra u Kanadi.

Ranko je dete vojvodine, a nakon što je odigrao preko 60 mečeva u seniorskom timu tog kluba, otišao je u MLS. Trenutno je član Vankuver Vajtkepsa, kanadskog tima koji se takmiči u američkom profesionalnom ''sokeru''.

''U zadnjoj liniji imamo i slučaj Ranka Veselinovića, koji zbog cele ove situacije neće moći da bude sa nama. Mogao bi da doputuje iz Kanade, ali bi nakon povratka morao da provede određeno vreme u karantinu. Desilo bi se da ga poziv izbacuje iz takmičarskog ritma. Odlučili smo da ostane tamo, jer se ustalio u novom klubu i ne želimo da mu komplikujemo karijeru'', rekao je za sajt FSS Ilija Stolica.

Veselinović je rođeni Novosađanin, ima tek 21 godinu, a u Vankuveru je ove sezone standardan na poziciji štopera. Prošao je sve mlađe reprezentativne kategorije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.