kraj!

MOJA ODLUKA JE KONAČNA! Oglasio se i Nemanja Matić o temi koja potresa srpski fudbal (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Fudbaler je potvrdio je svoju odluku da ne igra za reprezentaciju, a pričao je i o potencijalnom dolasku Mesija u Junajted...

Izvor: Kurir

Oglasio se konačno i Nemanja Matić o temi koja potresa srpski fudbal i potvrdio je da je zauvek završio sa reprezentacijom.

Razloge nećemo bar još neko vreme saznati, ali znamo na čemu smo.

Matić je bio gost na Sportskim igrama mladih u svom rodnom vrelu, gde se sastao sa novinarima.

"Da, odluka je definitivna. Neki drugi put ćemo više o tome, danas želim da se bavim samo Sportskim igrama mladih. Nisam se čuo sa Kokezom, od ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije razgovarao sam sa selektorom Tumbakovićem i sa Matijaševićem", rekao je Matić.

Zvezda Mančester junajteda i jedan od naših najboljih igrača rekao je da je ta odluka definitivna i konačna.

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević rekao je da Matićeva odluka nema veze ni sa savezom ni sa njegovim rukovodstvom.

Danas su se pojavili navodi da je Matić ovo definitivno odlučio nakon što Luka Milivojević nije pozvan, uprkos dogovoru, tako da je rešio da se solidariše sa kapitenom Kristal palasa.

Novinare je zanimalo i njegovo mišljenje o potencijalnom dolasku Lea Mesija u Mančester junajted, a dobili su kratak odgovor:

"Moj sin bi više voleo Ronaldo da dođe. Šalim se, ali kako da ne, svaka ekipa, svaki tim bi voleo da ga ima, ali on je igrač Barselone i ne bih to da komentarišem dalje", rekao je Matić.

Što se tiče Sportskih igara mladih...

"Dođem bar jednom godišnje. Prelepo vreme sam proveo kod Čika Arse u Obrenovcu i Belom Polju. Bitno je da deca imaju uslove da pokažu talenat, ja nisam imao ovakve uslove, igrali smo na terenu lošijem od ovoga", istakao je Matić pored terena.

U isto vreme je utakmicu igrao njegov sin, pa je novinare zanimalo da li će nadmašiti njegovu fudbalsku karijeru.

"Upravo su izjednačili, inače sam imao plan da ga izgrdim", rekao je Matić kroz smeh i dodao: "Ne znam da li će nadmašiti moju fudbalsku karijeru. Cilj mi je da napravim čoveka od njega, a ostalo je manje bitno".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.