"VEČITI", MOŽDA?

PLANIĆU PROPAO TRANSFER U TURSKU: Povratak u Srbiju ili inostranstvo?

Autor Milutin Vujičić

Raskinuo je ugovor, ali je rizik...

Izvor: MN Press

Bogdan Planić (28) bio je na pragu potpisivanja višegodišnjeg ugovora sa Geztepeom, ali je transfer u Tursku propao u poslednji čas!

Naime, Planić je dogovorio sve uslove sa Geztepeom i trebalo je da im se pridruži kao slobodan igrač, ali su se Turci povukli zbog toga što se i dalje sudi sa bivšim klubom Steauom. Srpski štoper je jednostrano raskinuo ugovor zbog smanjenja plate, a ukoliko se njegov ugovor sa Rumunima u međuvremenu proglasi validnim - tada bi Turci bili u velikom problemu.

"Sviđa nam se kao igrač, ali mislimo da nije vredno rizika i zato ga nismo doveli. Znali smo da postoji problem, ali ne onakav kakav su rekli...", rekao je potpredsednik Tatalja Papatja.

Geztepe je inače ponudio Planiću da u ugovor ubace klauzulu da je njegova odgovornost ukoliko se ugovor sa Steauom proglasi validnim, što je uslov na koji srpski defanzivac nije želeo da pristane i potražiće drugi klub.

Prethodno su za Planića interesovanje tražili Kluž, Antalija i PAOK, a svaki slobodan igrač koji poseduje kvalitet je na radaru Crvene zvezde, za koju je Planić igrao, ali i Partizana.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.