BOMBA!

MAMIĆ VIDEO ŠTA NIJE BARSA: Dinamovo čudo od deteta na pragu Real Madrida!

Autor Milutin Vujičić

Samo je šest meseci bio u Lajpcigu...

Real Madrid miruje ovog leta, najverovatnije neće dovoditi pojačanja, ali ako nešto "iskrsne" neće dvaput razmisliti...

"Bild" prenosi da je Real Madrid zainteresovan da dovede Danija Olma (22), mladu zvezdu Lajpciga, ali da i dalje nisu poslali zvaničnu ponudu na adresu nemačkog kluba, što ne znači da neće do kraja prelaznog roka (5. oktobar).

Olmo je prošao školu Barselone i označen je kao "nedovoljno talentovan", a to je iskoristio Dinamo Zagreb napravivši od njega fantastičnog igrača.

Nastupio je na 124 utakmice i pomogao Dinamu sa 34 gola i 28 asistencija, a onda je usledilo vreme za rastanak pošto je privlačio pažnju klubova širom Evrope. Ugovor mu je isticao, pa je Dinamo na kraju od Olma zaradio oko 21 milion evra prošlog januara.

Nastavio je da igra dobro u Lajpcigu i postigao pet golova na 15 mečeva, a sada je njegova vrednost skočila makar duplo, odnosno teško da će ga pustiti ispod 40 miliona evra.

Real Madrid nije dovodoio pojačanja ovog leta i pokušaće da se otarasi "viška" kako bi naredne sezone pokušao da dovede neke od zvezda svetskog fudbala, između ostalih Kilijana Mbapea i Erlinga Brauta Holanda, a u profil igrača koje dovode uklapa se i Dani Olmo.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.