"Idi i ne vraćaj se"

REALOVO SAOPŠTENJE OD 44 REČI: I to govori šta misle o Garetu Bejlu!

Autor Mladen Šolak

Rastanak verovatno nije mogao biti hladniji.

Najbolji velški fudbaler Garet Bejl napustio je Real posle sedam godina i vratio se u Totenhem, iz kojeg je 2013. i prešao na "Santjago Bernabeu.

Godinama nezadovoljni as konačno je dočekao rastanak sa "kraljevskim klubom" posle nekoliko sezona, a isto se može reći i za drugu stranu, koja takođe nije pokazala previše žaljenja zbog ovakvog epiloga.

Bejl je stigao u trening centar Totenhema, zadužio opremu novog kluba i uskoro će zaigrati u ekipi Žozea Murinja, a Real Madrid se oprostio od njim zaista šturim saopštenjem.

"Real Madrid i Totenhem Hotspur dogovorili su pozajmicu Gareta Bejla za sledeću sezonu, do 30. juna 2021. Naš klub želi mnogo sreće igraču koji je deo jednog od najuspešnijih perioda u našoj istoriji"

I to je sve.

Preciznije rečeno, "kraljevski trofej" mu se odužio sa po 3,3 španske reči za svaki osvojeni trofej u Madridu. A ukupno ih je podigao 13, uključujući i čak četiri Lige šampiona i dve titule prvaka Španije.

Velšanin je u dresu najvećeg kluba odigrao 251 meč i dao 105 golova, uključujući i spektakularni hitac u finalu Lige šampiona 2018. protiv Liverpula...

Koliko god je pokvario svoj odnos sa klubom i trenerom Zinedinom Zidanom, tu magiju mu u Madridu sigurno neće zaboraviti. Kao ni u Liverpulu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.