IZNENAĐENJE

PRIČALO SE DA ĆE U ZVEZDU, STIGAO U NJENU FILIJALU: Jedan od najtalentovanijih srpskih trenera u Grafičaru

Autor Milutin Vujičić

Novi početak za njega...

Izvor: VM/© MN press, all rights reserved, MN Press/VM

Radomir Koković (36) važi za jednog od najtalentovanijih srpskih trenera, a od marta ove godine bio je bez zaposlenja posle raskida ugovora sa Voždovcem.

Danas je zvanično objavljeno da će njegov novi klub biti Grafičar.

U pitanju je filijala Crvene zvezde, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije, a koja je raskinula ugovor sa dosadašnjim trenerom Milijom Žižićem. U međuvremenu je otišao i sportski direktor Aleksandar Luković, pa su "grafosi" na novom početku.

Interesantno je da se Koković prošlog decembra spominjao kao potencijalni naslednik Vladana Milojevića, ali umesto njega je Zvezda šansu pružila klupskoj legendi Dejanu Stankoviću.

Koković je do sada radio u Kini, pa potom na klupi Sinđelića, Zemuna i Voždovca.

"Želim da se zahvalim u svoje ime i u ime svih zaposlenih u FK Grafičar dosadašnjem treneru Miliji Žižiću za sve sto je uradio za nas, na energiji, posvećenosti, profesionalnosti i emociji koje je nesebično davao i zalagao se da svakoga dana budemo sve bolji. Njegovo ime ostaće upisano u istoriji kluba. Želimo mu puno sreće kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ujedno želim Radomiru Kokoviću dobrodošlicu u klub", izjavio je predsednik Grafičara SlobodanGovedarica.

Iz kluba ističu da je "stvaranje mladih igrača" osnovni cilj, a poručuju da će se i u narednim godinama truditi da po tome budu "jedinstven klub u Srbiji".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.