POSLE PORAZA OD ŠAHTJORA

NAVIJAČI REALA NAPALI SRPSKOG FUDBALERA: Luka Jović je nepostojeći igrač po mišljenju 10.000 Španaca!

Autor Nebojša Marković

Bio je jedan od najlošije ocenjenih...

Fudbaleri Real Madrida doživeli su očajan start sezone u Ligi šampiona, a moglo je da bude još gore. "Kraljevski" klub je na domaćem terenu izgubio 3:2 od Šahtjora koji je u Španiju stigao bez čak 13 prvotimaca zbog širenja korona virusa.

A pretilo je da bude još gore, pošto je na poluvremenu ukrajinski klub imao i čitavih 3:0.

Ipak, kako Real nije uspeo da se spasi poraza na domaćem terenu, španski mediji su počeli da traže krivca, a jedan od onih koji je najviše razočarao tamošnju štampu je - Luka Jović.

Srpski napadač je dobio priliku da započne meč pre Karima Benzeme, ali nije uspeo da učini ništa kako bi pomogao Realu na ovom susretu.

Da stvar bude gora, nakon njegovog izlaska iz igre pri rezultatu 1:3, Realu je bilo potrebno čitavih sedam sekundi da postigne drugi gol!

Na kraju je "Marka" rešila da oceni svoje igrače od najboljeg ka najgorem i u celom Realu, samo su dvojica bila lošije ocenjena od Jovića - to su trener Zinedin Zidan i iskusni Marselo.

"Zidan mu ove sezone daje više šansi nego tokom čitave prošle godine. Ali za sada, nema znakova da kod njega postoji želja da uspe u Madridu. Nepostojeći. Zamenjen", opisao je španski list igru Jovića.

"Marka" je u jednom drugom tekstu pružila šansu navijačima da svojim glasovima pokažu šta misle o svojim igračima, upitavši ih "koga bi navijači Real Madrida izviždali da je bilo publike?"

I Jović je ovde na pretposlednjem mestu od svih 15 učesnika, a u trenutku pisanja ovog teksta - dobio je 9.700 negativnih glasova! Jedino je gore prošao Marselo sa 10.000 "virtuelnih zvižduka", a čini se da će ovi brojevi samo nastaviti da rastu...

"Na njega ne može da se računa. On je svetlosnim godinama od sjajnog igrača koji je bio. Šteta, ali on treba da igra u Kupu kralja i to je to", napisala je "Marka" o Brazilcu Marselu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.