Pljušte kritike

BIVŠI PREDSEDNIK REALA O "GLUPOJ PRODAJI RONALDA": Nisu kupili zamenu, a sada nema ko da postigne gol !

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji predsednik Real Madrida Ramon Kalderon govorio je o trenutnom stanju u tom klubu.

Ramon Kalderon se oglasio povodom nekoliko jako loših rezultata Real Madrida, a nekadašnji prvi čovek Reala napao je upravu kluba. 

On je istakao da je prodaja Kristijana Ronalda Juventusu bila velika greška, te da klub uopšte nije doveo adekvatnu zamenu za Portugalca. Osim toga, pričao je i o finansijskoj situaciji u klubu. 

"Pošto je Kristijano glupo prodat, bilo je jasno da su timu potrebna pojačanja na toj poziciji kao i na drugima. Tužna je stvarnost da blagajna kluba ne samo da je prazna, nego i puna računa u iznosu od oko milijardu evra koji se moraju platiti", rekao je Kalderon.

On je vrlo nezadovoljan igrom tima u poslednjih nekoliko mečeva.

"Ono što se dogodilo protiv Šahtjora i Kadiza ostavilo je vrlo loš utisak, ali moramo biti optimistični, jer je ovaj tim već prolazio kroz teške trenutke i uspevao da prođe kroz njih. Mada, očito je da ovakve senzacije nisu dobre."

Šahtjor je u Madrid došao kao autsajder, bez 10 standardnih igrača, ali je ipak uspeo da odnese bodove u Ukrajinu. 

"Izvedba protiv Šahtjora nije bila dobra, bilo je puno grešaka, siguran sam i u postavi, ali ne možete svaliti krivicu na jednu osobu. To je nakupljanje okolnosti, lanac događaja koji su doveli do ovakvog stanja. Prodaja Kristijana je bila ludost, sada nema ko da positgne gol", zaključio je Kalderon

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.