Fali mu rival

DANAS JE EL KLASIKO, A MESIJU JOŠ FALI RONALDO: Barsa - Real, ko će pobediti? (ANKETA)

Autor Tamara Ranković

Sve je spremno za najatraktivniji derbi na svetu, ali još jedna utakmica odvlači pažnju Barsinoj najvećoj zvezdi.

Iako je pažnja u svetu fudbala usmerena na istorisjki duel Real Madrida i Barselone, najpoznatiji argetinski napadač priželjkuje duel sa Portugalcem Kristijanom Ronaldom.

Već u sredu će Barselona i Juventus odmeriti snage, ali je i dalje upitno hoće li Ronaldo moći na teren zbog pozitivnog testa na koronavirus, što Mesiju teško pada.

"Kristijanovi i moji dueli su bili i jesu oni koji se pamte zauvek. Bilo ih je mnogo u poslednjih nekoliko godina. Nadam se da će se Ronaldo oporaviti i da će svi ljubitelji fudbala uživati u dobrom meču“, rekao je sportski Argentinac i dodao da mu nedostaje Ronaldo u Realovom dresu jer su to bili istorijski susreti.

"Mečevi Barselone i Reala su posebni sami po sebi. Međutim, kada je Kristijano bio u Madridu, sve je to dobijalo neko drugu, posebnu dimenziju. Obojica već mnogo godina igramo na vrhunskom nivou i ljudi su jedva čekali te mečeve. Mislim da su dobili sjajan šou. Nadam se da ćemo im obojica dati mnogo razloga za zadovoljstvo i u sredu", istakao je Lionel Mesi pred meč Lige šampiona.

Ipak, u subotu od 16 časova na programu je prvi El Klasiko bez publike, u koji Real ulazi u jako teškom trenutku - posle poraza od Kadiza i Šahtjora i sa 10 osvojenih bodova u pet kola. 

Sa druge strane, ni Barselona ne blista i u poslednja dva kola Primere izgubila je od Hetafea, a prethodno odigrala ne rešeno protiv Sevilje. Povrh toga, Mesi je ove sezone u šest mečeva dao dva gola, ali nijedan iz igre, već oba iz penala.

Da li će danas prekinuti taj loš niz?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.