Samo da ne bude...

''PROŠLE SEZONE SMO UZELI BOD ZVEZDI, PA ONDA...'': Za trenera Javora tek sad počinju problemi!

Autor Dušan Ninković

Nadaju se u Ivanjici da im se neće ponoviti.

Izvor: MN Press

Igor Bondžulić je postavio zid kroz koji Crvena zvezda večeras nije mogla da prođe.

Sjajan defanzivni blok, na čijem je kraju bio Đorđe Lazović, osujetio je svaki napad ubedljivo najefikansijeg tima Superlige. Završeno je bez golova na stadionu Rajko Mitić, a izgovor nije ni kombinovati tim domaćih.

Ipak, za Javor bi problemi tek mogli da nastanu nakon ovog meča.

O dešavanjima na utakmici, ali i tome koliko ga težak zadatak čeka u narednim danima govorio je Igor Bondžulić, trener gostiju i jedan od retkih srpskih golmana koji je opredelio za samostalnu trenersku karijeru.

''Naravno da sam zadovoljan. Pokazali smo borbenost, a uz to je došla i sreća. Crvena zvezda je promašila penal, imala prečku... Mi neke šanse nismo iskoristili, ali smo odigrali kako je trebalo, dobro smo parirali defanzivom. Borimo se za opstanak, moraću sada da spustim igrače. Prethodne sezone smo uzeli bod Zvezdi, pa nikog nismo mogli da pobedimo'', rekao je Bondžulić.

Nakon remija protiv Crvene zvezde u 16. kolu prethodnog prvenstva, Javor je upao u katastrofalan niz rezultata. Poraženi su na naredna četiri meča i to 6:2 od Partizana, 7:0 od Radničkog iz Niša, a zatim i Mačve i Voždovca.

Tada se završio jesenji deo prvenstva, a Javor je u prolećnom delu nastavio niz sa četiri poraza i pet remija pre nego što je u poslednjem prvenstvenom kolu savladao Inđiju. Sada će Bondžulić morati na vreme da ''spusti'' svoje igrače.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.