Saopštenje kluba

FRAKTURA LOBANJE, POSLEDICA SUDARA SA LUIZOM: Himenez hitno operisan u Londonu!

Autor Dušan Ninković

Završio je meč već u petom minutu, nakon strašnog sudara glavama.

Prve vesti nisu bile nimalo dobre, ali saopštenje Vulverhemptona pokazuje da se Raul Himenez sada oseća dobro, iako je juče preživeo frakturu lobanje!

Strašan sudar glavama Davida Luiza i Raula Himeneza završio se izmenama obojice fudbalera. Dok je Luiz mogao da odigra do poluvremena, Himenez je iznet sa terena, a zatim odmah odnet u bolnicu!

''Raul se sada oseća prijatno, nakon što je sinoć operisan u londonskoj bolnici zbog frakture lobanje koju je zaradio na utakmici. Od tada je video svoju partnerku i sada se odmara, a na posmatranju će ostati još nekoliko dana. Zahtevamo da Raul i njegova porodica imaju malo prostora i privatnosti pre nego što dostavimo nove informacije'', navodi se u klupskom saopštenju.

Podsećamo, Raul Himenez je završio na travi nakon jednog sudara glavom sa David Luizom i za njega je meč protiv Arsenala završen već u petom minutu. Brazilac je nastavio meč sa čalmom na glavi, ali ga je na poluvremenu zamenio Rob Holding.

Ekipa Vulverhemptona je uspela da savlada Arsenal (2:1) u Londonu i da stigne do šeste pozicije na tabeli Premijer lige.