ŠOK!

VELIKA TRAGEDIJA RASPLAKALA REGION: Preminula mlada fudbalerka, klub poručio - "Nikada je nećemo zaboraviti!"

Autor Nebojša Marković

Neverovatno tužna vest...

Izvor: Promo/FK Sloboda Tuzla

Velika tuga u Tuzli!

Mlada igračica Tuzlanki umrla je u 20. godini života, a Sloboda je u saopštenju potvrdila smrt fudbalerke crveno-crnih.

"Sa nevericom, tugom i šokom primili smo vest da je naša fudbalerka Edina Serhatlić preminula u 20. godini života. Svi u klubu sa nevericom i šokom primili su informaciju da nas je napustila naša Serhi. Fudbalski klub Sloboda ovom prilikom porodici Serhatlić i prijateljima upućuje iskrene izraze saučešća. Uz vas smo u ovim teškim trenucima. Edina, nikada te nećemo zaboraviti...Tvoja crveno - crna porodica", saopšteno je sa "Tušnja".

Tim tužnim povodom oglasio se i Elmir Šećerbegović, predsednik Slobode.

"Ova vest nas je šokirala i iznenadila. Svi u klubu smo jedna velika porodica i prerani Edinin odlazak nas je mnogo rastužio. Porodici Serhatlić upućujem izraze najdubljeg saučešća. Uz vas smo u ovim teškim trenucima", rekao je Šećerbegović.

Armin Mujezinović, trener ženske selekcije Slobode takođe nije krio tugu nakon saznanja da Serhi više nije među nama.

"Sa tugom možemo izjaviti da smo izgubili dobru, vaspitanu devojku koja je svaki dan živela za Slobodu i bila ponosna što je nosila grb kluba. Igračica koja je Slobodu i naš tim nosila u srcu, na svakom treningu, svakoj utakmici. Hvala ti Serhi za sve".

I kapiten fudbalerki Slobode Merima Aljić o Serhi, kako su je zvale saigračice, imala je samo reči hvale.

"Sećam se kada me je pitala da počne da dolazi na treninge mlađih uzrasta kako bi napredovala i bila što bolja. I taman kad se posvetila fudbalu, razbolela se. Serhi naša dobrica, uvek spremna da pomogne i uvek raspoložena za trening. Pamtiću tvoju radost nakon postignutog gola. Zauvek ćes biti u našim srcima i uvek ćemo te se rado sećati. Naša svaka naredna utakmica biće za tebe!"

Edina Serhatlić rođena je 06.07.2000. godine u Tuzli.

(MONDO.ba)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.