"TRESLA SE GORA..."

NAJAVLJIVALI "KRAĐU I NAMEŠTANJE", PA "PODELILI" BODOVE: U Kruševcu bez golova, Čukarički slavio u Surdulici

Autor Nebojša Marković

Odigrana su još tri meča 19. kola Superlige.

Izvor: MN Press

Pored meča Crvene zvezde i Metalca, u kojem je šampion Srbije slavio 1:0, u terminu od 16 časova ove srede bila su odigrana još tri meča.

Najviše pogodaka viđeno je u Ivanjici, "brđani" su napokon slavili "na strani", dok je jedan meč odigran bez golova - onaj o kojem se najviše pričalo pre nego što je i bio odigran.

Javor je na svom terenu savladao Voždovac 3:1, upisavši važnu pobedu u finišu jesenjeg dela prvenstva. Poveli su Ivanjičani preko Lukovića iz penala na samom početku meča, Putinčanin je kapitenski izjednačio u korist "zmajeva", ali je Javor već u nadoknadi prvog poluvremena preko Ilića stigao do 2:1.

Konačan rezultat je postaivo Nikolić u 52. minutu.

Čukarički se ove sezone mnogo mučio na gostovanjima, ali su sada napokon uspeli da slave van Banovog brda, pošto su golom Ezea u 15. minutu savladali Radnik u Surdulici - 1:0.

Za to vreme, golovi nisu bili viđeni u Kruševcu, gde su Napredak i Novi Pazar posle optužbi gostiju da će meč biti namešten, na kraju završili susret najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Napredak je na to saopštenje Pazaraca odgovorio saopštenjem, ali izgleda da više neće biti "podizanja prašine" oko ovog meča...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.