Ajde!

NOVI JOVIĆ U OČIMA ŠPANSKOG NOVINARA: Tri stvari su ključne - rešio je da 2021. bude njegova godina!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta se muči u Španiji.

Izvor: MN Press

Lepe vesti stižu iz Španije, odakle konačno dobijamo naznake da bi karijera Luke Jovića mogla da krene u pravom smeru. Dosta je bilo povreda, bolesti, propuštenih ili čak i neukazanih šansi...

Vreme je da se Jović u 2021. godini razigra! Po vestima koje imju pojedini španski novinari, on je odlučio da tako i bude!

Samo nekoliko dana nakon što je zablistao u dresu reprezentacije Srbije, što mu je sigurno vratilo samopouzdanje ili bar njegov delić, Jović je morao na novu pauzu. Ona još traje, srpski napadač nije ni zaigrao za Real nakon poslednjeg okupljanja Srbije.

Sve što mu se dešavalo donelo je nove kritike na njegov račun. Bilo je tu priče o tome da mora da ode, mediji ga uopšte ne poštuju, Zidan ima neke druge ljubimce... Vreme je za pomenu.

''Jović je promenio stav, postao je deo svlačionice i popravio je španski. Želi da promeni svoju poziciju u klubu. Veoma je motivisan i aktivniji je tokom treninga'', rekao je španski novinar Hoze Luis Sančez.

Od kako je stigao u Madrid, Jović se mučio sa komunikacijom jer uopšte nije znao španski, ali je prethodni period iskoristio da mnogo napreduje u tom segmentu. Sa znanjem jezika koji koriste aigrači, Luka će se mnogo lakše sporazumevati tokom mečeva.

U tekućoj sezoni mladi srpski napadač je na samo pet utakmica nosio dres tima iz Madrida. Nastupio je na jednoj utakmici Lige šampiona i na četiri prvenstvena meča, a poslednji je bio poraz od Valensije osmog novembra, kada je odigrao samo sedam minuta.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.