Zašto je "pukla tikva"

MURINJO GA JE NAZIVAO MOLJCEM! Otkriveni detalji kako su u Realu ratovali legendarni golman i trener

Autor Tamara Ranković

Proslavljenog Španca smatrao za "izdajicu"

Izvor: YouTube/SNTV - Inside every story/Printscreen

Poznato je da su saradnju završili u lošim odnosima, a španski golman sada je otkrio sve detalje.

Legenda španske reprezentacije i Real Madrida, Iker Kasiljas u "kraljevskom klubu" nije se dobro slagao sa tadašnjim trenerom Žoze Murinjom.

Prethodnih dana, portugalski stručnjak ispoljava svoju drsku stranu, pokušava na sve načine da "pecka" trenere Premijer lige, a Kasiljas tu je tu Murinjovu osobinu osetio i na svojoj koži.

Španac je u penziju otišao letos, a sada je otkrio malo poznate detalje o odnosu sa Portugalcem.

"Optužio me je da sam krtica i da novinarima govorim šta se dešava u svlačionici, što nije bila istina. Znam mnogo ljudi iz medija, kako da ih ne poznajem? Ipak, druga je stvar odavati informacije", rekao je Kasiljas o sadašnjem menadžeru Totenhema.

Nekadašnji saigrači podržali su proslavljenog golmana.

"Mislim da je Iker bio nezaštićen u sukobu sa Murinjom, jer ga je Portugalac zvao moljcem, a nije imao dokaz da on odaje informacije” rekao je o tom "ratu" Đerar Pike dok je Ćavi Ernandez istakao da Kasiljasu nije bilo lako.

Bio je taj interni rat između Murinja i Kasiljasa. Žoze ga je nazivao moljcem. Nije bilo lako nositi se sa time, pričao sam sa Ikerom o tome i on je imao težak period tamo”, izjavio je Ćavi.

Iako je odnos Kasiljas-Murinjo stajao na klimavim nogama, određeno poštovanje ipak je postojalo. Nakon što je Iker doživeo srčani udar u maju prošle godine, oglasio se da je portugalski stručnjak bio među prvima koji su zvali da pitaju kako se oseća.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.