Zvanično!

GOTOVO JE - OFK BEOGRAD KREĆE ISPOČETKA, SA NOVIM PREDSEDNIKOM: Nekadašnji golman se vratio na Karaburmu!

Autor Mladen Šolak

"Romantičari" će pokušati da nađu spas sa bivšim golmanom na čelu kluba.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MNPress

OFK Beograd od srede popodne ima novog predsednika Upravnog odbora, nekadašnjeg golmana Sašu Stevanovića (46).

Posle odustajanja potpredsednika kluba Vladana Sekulića i njegovog "prijateljskog i srdačnog razgovora sa Stevanovićem", danas je u Ustanovi kulture "Palilula" ozvaničeno da će "romantičari" nastaviti tešku borbu za opstanak sa novim čelnikom.

Stevanović je branio za klub sa Omladinskog stadiona od 2000. do 2004. godine, posle čega je izgradio desetogodišnju karijeru u Mađarskoj, gde je u Đeru bio igrač, a potom i sportski direktor.

Poznato je da OFK prolazi kroz jako težak period, da je trenutno trećeligaš i da je nedeljama bio bez grejanja i struke, što je ugrozilo sami opstanak.

Prethodnih sedmica bilo je i teških reči među pojedinim članovima suprotnih struja, a posebno posle poruke generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je spreman da pomogne svom bivšem klubu, uz mogućnost da OFK postane filijala crveno-belih.

Stevanović je rekao da su "romantičari" u jako teškom stanju i da neće unapred odbijati bilo kakav vid saradnje sa klubovima i institucijama čija bi pomoć bila značajna. "Smatram da je svaki vid saradnje koji ne remeti interese i tradiciju OFK Beograda neophodan da bi se klub vratio tamo gde pripada", poručio je Stevanović.

Bivši golman preuzeo je klub u situaciji u kojoj prvi tim zauzima 12. mesto na tabeli Srpske lige grupa Beograd.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi